מלא זמן רציתם סביצ׳ה אז הנה אחד מגניב מאוד!
אני קורא לו סביצ׳ה עשבים.
הרעיון של סביצ׳ה הוא לקחת דג נא, לכבוש אותו עם מיץ הדר כלשהו (חומצה) בצורה ש״תבשל״ את הדג ללא חום.
נכון שהוא הופך לכזה לבן? אז זה.
תשחקו עם זה איך שבא לכם, זה כזה מאכל דינאמי שאפשר ללכת איתו למלא כיוונים שונים.
*אין כמויות מדויקות למתכון
.
ערבבתי את הדג עם מיץ לימון ומלח ונתתי לו לעמוד כ-2 דקות לכבישה קלה. ככל שזה ישב ביחד יותר זמן הכבישה תהיה חזקה יותר..
הוספתי את יתר המרכיבים, ערבבתי וטעמתי. אם חסרה לי עוד חמיצות - מוסיף לימון, אם חסרה לי עוד מליחות - מוסיף מלח..
מגישים וטורפים!