נאגטס פריכים ועסיסיים שעשויים מפרגית שישר תחשבו לעצמכם למה לא הכנתם יותר?
.
אם אתם צריכים אבקת בצל ולא מוצאים אפשר לטחון ידנית בצל גבישי..
מערבבים בקערה את הפרגית עם כל התבלינים ואז מקצצים לנאגטסים כאלו. מכניסים למקפיא ל-15-20 דקות או עד שהתמצקו מעט, לא צריך שיהיו קפואים לגמרי, רק קצת קשיחים..
מכינים קערה עם קמח וקערה נוספת לבלילה עם כל מרכיבי הבלילה שכתובים למעלה..
מצפים את הנאגטס בקמח ומנערים קמח עודף, טובלים בבלילה ומכניסים לשמן עמוק על 170-180 מעלות עד קבלת צבע זהוב ויפה! אם הנאגטס היו קפואים לגמרי תשימו לב שהם אכן מוכנים בפנים.