יש לי טריק עם טבעות בצל והוא להוריד את השכבה המעצבנת הזאת בין הטבעות.
למה? כי היא לא מתבשלת ואז כל הבצל פשוט נמשך החוצה מהציפוי.
מי שרוצה אוכל טוב שישקיע – זה המוטו שלי.
.
חותכים את הבצלים לטבעות ומפרידים. מנקים את השכבה השקופה המעצבנת בין השכבות. חשוב!.
מכינים את הבלילה עם הקמח, הקורנפלור והתבלינים ומערבבים עם סודה קרה רק עד קבלת מרקם כמו של טחינה גולמית. לא סמיך מדי ולא דליל מדי..
בקערה נפרדת מכינים את פירורי הלחם..
טובלים את טבעות בבלילה, מצפים בפירורי לחם ומכניסים לשמן עמוק על 180 מעלות עד שמטוגן וזהוב ויפה! 180 זה יחסית גבוה אבל לקחתי בחשבון שהשמן יתקרר לאזור ה170 כשתכניסו את הבצל..
מוציאים מהשמן ומפזרים מעל קצת מלח ומגישים!.
.