המתכון לכ-2 מנות.
.
בקערה נערבב את כל מרכיבי הפסטה ואז נלוש עד קבלת בצק חזק ואחיד. נעטוף בניילון ונשים במקרר לחצי שעה..
מילוי נשים את כל המרכיבים בכוס הגבוהה של הבלנדר מוט או בבלנדר רגיל/מעבד מזון ונטחן עד קבלת עיסה אחידה. לטעום ולהוסיף דברים אם צריך! ניתן להעביר לשק זילוף לנוחות העבודה בהמשך..
בעזרת מכונת פסטה נרדד את הפסטה לעובי דק! עד שאפשר לראות את היד מבעד אליה, חצי שקופה. לקמח בקמח סמולינה אם צריך..
נסמן את קו המרכז ונזלף מילוי. ניתן להשתמש ברינגים לסימון אבל זה לא חובה בכלל. נזלף ואז נקפל ונהדק..
אם הבצק מעט יבש בשלב הזה תמרחו קצת מים בין לבין שהפסטה תידבק..
עכשיו אפשר לקרוץ עיגולים עם רינג או בעזרת גלגלת לחתוך למרובעים. רק תוודאו שהרביולי שלכם מהודקים היטב..
מכניסים לסיר עם מים רותחים ומלח למשך כדקה, שימו לב לא לבשל יותר מדי!.
מעבירים למחבת עם מעט ממי הבישול, חמאה ופרמזן ומערבבים על חום בינוני עד שהרוטב התחבר. אם שמתם יותר מדי מים אולי צריך לתת להם להתאדות קצת קודם ואז הרוטב יתחבר..
מצלחתים ונהנים!