רביולי ריקוטה לימונית ובזיליקום

המתכון לכ-2 מנות.

מצרכים למתכון :

לרביולי:
200 גרם קמח טיפו 00
2 ביצים לארג׳
קצת מלח
טיפה שמן זית
למילוי:
250 גרם ריקוטה
פלפל שחור
מעט גרידת לימון (לא להגזים!)
בזיליקום טרי
פרמז'ן לפי הטעם
מלח אם צריך אבל רק אחרי שטועמים
לרוטב:
חמאה
פרמז'ן

אופן הכנה:

.

בקערה נערבב את כל מרכיבי הפסטה ואז נלוש עד קבלת בצק חזק ואחיד. נעטוף בניילון ונשים במקרר לחצי שעה.
________________________________

.

מילוי נשים את כל המרכיבים בכוס הגבוהה של הבלנדר מוט או בבלנדר רגיל/מעבד מזון ונטחן עד קבלת עיסה אחידה. לטעום ולהוסיף דברים אם צריך! ניתן להעביר לשק זילוף לנוחות העבודה בהמשך.
________________________________

.

בעזרת מכונת פסטה נרדד את הפסטה לעובי דק! עד שאפשר לראות את היד מבעד אליה, חצי שקופה. לקמח בקמח סמולינה אם צריך.
________________________________

.

נסמן את קו המרכז ונזלף מילוי. ניתן להשתמש ברינגים לסימון אבל זה לא חובה בכלל. נזלף ואז נקפל ונהדק.
________________________________

.

אם הבצק מעט יבש בשלב הזה תמרחו קצת מים בין לבין שהפסטה תידבק.
________________________________

.

עכשיו אפשר לקרוץ עיגולים עם רינג או בעזרת גלגלת לחתוך למרובעים. רק תוודאו שהרביולי שלכם מהודקים היטב.
________________________________

.

מכניסים לסיר עם מים רותחים ומלח למשך כדקה, שימו לב לא לבשל יותר מדי!
________________________________

.

מעבירים למחבת עם מעט ממי הבישול, חמאה ופרמזן ומערבבים על חום בינוני עד שהרוטב התחבר. אם שמתם יותר מדי מים אולי צריך לתת להם להתאדות קצת קודם ואז הרוטב יתחבר.
________________________________

.

מצלחתים ונהנים!
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר