זה משפחתי, זה משביע, זה טעים, זה חריף, זה אש עם חלה
לא צריך עוד סיבות!
.
את הדג אפשר לטחון או לקצוץ ביד, בחירה שלכם. לקצוץ ביד קשה יותר אבל התוצאה נעימה יותר..
מערבבים את כל מרכיבי הקציצה בקערה עד שהמסה נהיית מעט דביקה ומכדררים כדורים..
בסיר סוטאז׳ רחב מחממים שמן בכמות מספקת ומטגנים את כל הפלפלים עם השום לכמה דקות עד שקיבלו מעט צבע..
מוסיפים את כל התבלינים והרסק ומטגנים לדקה..
מוסיפים חומוס, מערבבים, מוסיפים את הקציצות ומכסים במים עד מחצית גובה הקציצה..
מבשלים למשך 15-30 דקות עד שרוב המים התאדו והקציצות מוכנות. לערבב תוך כדי הבישול מדי פעם..
לסיים עם פטרוזיליה וכוסברה ולאכול עם חלה כמובן!