קציצות דגים חריפות

זה משפחתי, זה משביע, זה טעים, זה חריף, זה אש עם חלה
לא צריך עוד סיבות!

מצרכים למתכון :

לקציצה:
600 גרם דג לבן - השתמשתי בשילוב של דניס ולברק
2 שיני שום כתושות
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
כפית כמון
כפית כורכום
כפית פפריקה
2 כפות שמן
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל שחור - לפי העין. אפשר לבשל קצת מהמסה ולבדוק תיבול.
לרוטב:
הרבה שמן
2-3 יח׳ פלפל אדום מתוק
3-4 יח' פלפל שאטה
2-3 יח' פלפל ירוק חריף
שיני שום - הרבה. השתמשתי בראש שום שלם.
כף גדושה רסק עגבניות
כפית כורכום
כפית כמון
כף גדושה פפריקה
חומוס מבושל
מלח לפי הצורך
מים לפי הצורך
כוסברה ופטרוזיליה לסיום

אופן הכנה:

.

את הדג אפשר לטחון או לקצוץ ביד, בחירה שלכם. לקצוץ ביד קשה יותר אבל התוצאה נעימה יותר.
________________________________

.

מערבבים את כל מרכיבי הקציצה בקערה עד שהמסה נהיית מעט דביקה ומכדררים כדורים.
________________________________

.

בסיר סוטאז׳ רחב מחממים שמן בכמות מספקת ומטגנים את כל הפלפלים עם השום לכמה דקות עד שקיבלו מעט צבע.
________________________________

.

מוסיפים את כל התבלינים והרסק ומטגנים לדקה.
________________________________

.

מוסיפים חומוס, מערבבים, מוסיפים את הקציצות ומכסים במים עד מחצית גובה הקציצה.
________________________________

.

מבשלים למשך 15-30 דקות עד שרוב המים התאדו והקציצות מוכנות. לערבב תוך כדי הבישול מדי פעם.
________________________________

.

לסיים עם פטרוזיליה וכוסברה ולאכול עם חלה כמובן!
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר