קארי אדום מפולפל עוצמתי ואמיץ בתוספת של חמאת בוטנים, ביס מדהים! קרמי וטעים בטירוף!
להכנת הקארי השתמשתי במחית קארי אדומה של בלו אלפנט והוספתי לה חמאת בוטנים טבעית, אני ממליץ לכם לעשות גם כן!
לקריספי שאלוטס:
תוספת לא חובה אבל נחמדה.
פרסתי שאלוטס דק דק וטיגנתי על חום בינוני בשמן עמוק עד שנהיו זהובים.
להוציא לנייר סופג ולהמליח מעט. זהו.
המתכון מתאים לכ-4 מנות.
.
מטגנים את המחית וחמאת הבוטנים בשמן עד שנהיים ריחניים..
מוסיפים את הבקר ומטגנים כשתי דקות..
מוסיפים את קרם הקוקוס, מכסים ומבשלים על חום נמוך-בינוני לחצי שעה-שעה..
מוסיפים את הבוטנים, צ׳ילי, רוטב דגים והסוכר, מערבבים ומבשלים לעוד כ5 דקות..
מגישים עם אורז לבן, עוד בוטנים קצוצים וקריספי שאלוטס אם הכנתם. זהו זה טעים ממש.