צ׳ורוס – מתכון קל ונגיש לכולם!
מעטפת וזהובה עם פנים נימוח וכיפי.
המתכון טבעוני ועם 3 מרכיבים! (לא כולל הסוכר המים המלח והשמן 😬)
.
מרתיחים את המים ביחד עם השמן והסוכר.
מורידים מהאש ומוסיפים את הוניל והקמח ומערבבים עד לאיחוד כמו בסרטון. לא ללוש את הבצק! מספיק שהוא מאוחד וזה בסדר אם יש מעט גושים זה מסתדר אחר כך..
מעבירים לשק זילוף עם צנטר ושמים בצד..
מחממים שמן עמוק ל-160-170 מעלות, מזלפים צ׳ורוסים לשמן וגוזרים. מטגנים עד שזהוב ויפה ומוציאים לנייר סופג..
מצפים בסוכר קינמון, אוכלים ונהנים!