.
בקערה גדולה מערבבים את החלמונים עם הגבינות ושמים בצד. אפשר בשלב הזה להוסיף את הפלפל שחור אבל אפשר גם אחר כך עם הגוואנצ׳לה..
לתוך מחבת קרה נכניס את הגוואנצ׳לה ונחמם על חום בינוני עד שהשומן נמס ומתחיל לטגן את הבשר. כשהוא מטוגן ויפה אפשר להוסיף את הפלפל השחור ולתת לו להיפתח מעט בשומן. נסנן את השומן ונשים בצד..
נרתיח סיר עם מים וקצת מלח (תזכרו ששאר המרכיבים מאוד מלוחים, אז קצת זה קצת) ונבשל את הפסטה עד מידת אל דנטה..
נוציא את הפסטה אל הקערה עם החלמונים, נוסיף את הגוואנצ׳לה, קצת מהשומן שלו וגם מי פסטה. אם רוצים רוטב יותר נוזלי ופחות סמיך אפשר להוסיף עוד מים וככה לשלוט על המרקם שרוצים..
מניחים את הקערה על הסיר (להנמיך את האש) ולבשל בסגנון בן מארי עד שהחלמונים יתבשלו ויסמיכו את הרוטב.