פסטה קרבונרה אמיתית

עם גוואנצ׳לה, בלי בייקון, בלי פנצ׳טה ובלי חזה אווז, עם הדבר האמיתי!

מצרכים למתכון :

250 גרם ספגטי
50-100 גרם גבינת פקורינו רומאנו מגורדת (תלוי כמה גבינתי בא לכם)
50-100 גרם פרמג׳אנו רג׳יאנו
100-200 גרם קוביות גוואנצ׳לה
4 חלמונים לארג׳
פלפל שחור

אופן הכנה:

.

בקערה גדולה מערבבים את החלמונים עם הגבינות ושמים בצד. אפשר בשלב הזה להוסיף את הפלפל שחור אבל אפשר גם אחר כך עם הגוואנצ׳לה.
________________________________

.

לתוך מחבת קרה נכניס את הגוואנצ׳לה ונחמם על חום בינוני עד שהשומן נמס ומתחיל לטגן את הבשר. כשהוא מטוגן ויפה אפשר להוסיף את הפלפל השחור ולתת לו להיפתח מעט בשומן. נסנן את השומן ונשים בצד.
________________________________

.

נרתיח סיר עם מים וקצת מלח (תזכרו ששאר המרכיבים מאוד מלוחים, אז קצת זה קצת) ונבשל את הפסטה עד מידת אל דנטה.
________________________________

.

נוציא את הפסטה אל הקערה עם החלמונים, נוסיף את הגוואנצ׳לה, קצת מהשומן שלו וגם מי פסטה. אם רוצים רוטב יותר נוזלי ופחות סמיך אפשר להוסיף עוד מים וככה לשלוט על המרקם שרוצים.
________________________________

.

מניחים את הקערה על הסיר (להנמיך את האש) ולבשל בסגנון בן מארי עד שהחלמונים יתבשלו ויסמיכו את הרוטב.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר