פסטה פוטנסקה

פסטה שאמנם לא כולם מכירים אבל כולם צריכים להכיר מכיוון שהיא כזה מיוחדת וטעימה!
בפעם הראשונה שאכלתי אותה הייתי בשוק מכמות הטעם שאפשר להכניס לתוך מנה אחת.

בדרך כלל היא מבושלת עם ספגטי אבל ברילה הוציאו סדרת צורות פסטה חדשות ומיוחדות יותר מספגטי שהייתי חייב להשתמש באחת מהן שאני מאוד אוהב – אוריקייטה!
פסטה בצורת אוזניים או קעריות כאלה קטנות שתופסות רוטב בצורה מצוינת!

הכמויות לא מדויקות כי אין צורך לדייק כאן, לפי העין זה טוב.

מצרכים למתכון :

חצי חבילת פסטה אוריקייטה - 250 גרם
4-5 חתיכות אנשובי איכותי
שום 5 שיניים קצוצות או פרוסות דק
צלפים - חופן קטן קצוץ דק
זיתי קלמטה - חופן שניים גדולים
שמן זית - כרבע כוס
פטרוזיליה קצוצה
צ׳ילי חריף גרוס
פחית עגבניות שלמות

אופן הכנה:

.

מחממים שמן זית במחבת ביחד עם הצ׳ילי, השום והאנשובי.
________________________________

.

מטגנים על חום בינוני עד שהשום השחים מעט והאנשובי נמס לתוך השמן.
________________________________

.

נוסיף את הצלפים והזיתים ונטגן לדקה שתיים עד שהריח יאמר לנו, הזיתים יתחילו להתמזג עם השמן ואתם תבינו לבד מתי להמשיך.
________________________________

.

נוסיף את פחית העגבניות, נמחץ ונפרק אותן לתוך לשמן ונטגן למספר דקות עד שהכל התאחד יפה יפה.
________________________________

.

נרתיח מים בסיר ונמליח היטב, נוסיף חצי חבילה של אוריקייטה של ברילה ונבשל כ-11-12 דקות לפי הוראות האריזה עד שהפסטה אל דנטה.
________________________________

.

נעביר את הפסטה לתוך הרוטב, נוסיף פטרוזיליה קצוצה, נערבב ונגיש!
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר