פסטה בולונז 3 שעות

אני כל כך מקווה שתתנו הזדמנות, תכינו ותראו עד כמה המרכיב הסודי *זמן* הוא חשוב וטעים!

מצרכים למתכון :

קצת שמן
חצי קילו בשר טחון
בצל בינוני קצוץ קטן
גזר קצוץ דק
סלרי קצוץ
כוס יין אדום (אפשר גם לבן אבל שיהיה יבש!)
כף רסק עגבניות
400 גרם (פחית) עגבניות מרוסקות
כוס מים
מלח ופלפל

אופן הכנה:

.

מחממים סיר עם קצת שמן.
________________________________

.

מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים אותו.
________________________________

.

מטגנים את הבשר עד שהשחים ושכל הנוזלים התאדו.
________________________________

.

מוסיפים בצל גזר וסלרי (נקרא גם מירפואה, השילוש הקדוש) קצוצים ומערבבים.
________________________________

.

מוסיפים כף רסק עגבניות, מטגנים אותה מעט ואז מוסיפים כוס יין, מגרדים את כל הבסיס שנדבק לתחתית הסיר.
________________________________

.

מלח פלפל לפי הטעם
________________________________

.

400 גרם עגבניות מרוסקות, כוס מים ומערבבים
________________________________

.

מבשלים על אש נמוכה למשך 3 שעות! (אפשר גם לבשל בתנור על 150 מעלות.)
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

2 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר