אני כל כך מקווה שתתנו הזדמנות, תכינו ותראו עד כמה המרכיב הסודי *זמן* הוא חשוב וטעים!
.
מחממים סיר עם קצת שמן..
מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים אותו..
מטגנים את הבשר עד שהשחים ושכל הנוזלים התאדו..
מוסיפים בצל גזר וסלרי (נקרא גם מירפואה, השילוש הקדוש) קצוצים ומערבבים..
מוסיפים כף רסק עגבניות, מטגנים אותה מעט ואז מוסיפים כוס יין, מגרדים את כל הבסיס שנדבק לתחתית הסיר..
מלח פלפל לפי הטעם.
400 גרם עגבניות מרוסקות, כוס מים ומערבבים.
מבשלים על אש נמוכה למשך 3 שעות! (אפשר גם לבשל בתנור על 150 מעלות.)