אולי הפסטה שמככבת אצלי הכי הרבה ולמה?
היא מהירה, היא פשוטה והיא טעימה בקטע אחר כשעושים אותה נכון וטוב.
פסטה עם שמן זית, שום, קצת צ׳ילי ומלא פטרוזיליה.
תקנו פסטה איכותית בשביל הדבר הזה כי זה שווה!
המתכון למנה אחת.
.
מוסיפים למחבת את השמן, שיני השום הפרוסות ואת הצ׳ילי, מטגנים על חום נמוך-בינוני עד שהשום מתחיל להזהיב ומורידים מהאש! אנחנו לא רוצים לשרוף אותו אבל גם לא רוצים לחמם יותר מדי את השמן..
מכינים פסטה כרגיל, סיר עם מים רותחים, מלח, מבשלים עד שאל דנטה ומעבירים אל המחבת עם השום והשמן עם קצת מים מהבישול של הפסטה. המים עם העמילן יעזרו להסמיך את השמן שיהיה כמו רוטב מלטף וכיפי!.
על חום בינוני מערבבים ומקפיצים את הפסטה עם השמן והמים עד שהשמן מקבל סמיכות מהעמילן. בשלב הזה מוסיפים חופן של פטרוזיליה קצוצה, מערבבים וזהו סיימנו.