פירה של מסעדות 🥔
בסגנון רובושון!
מי זה רובושון?
אחד השפים הגדולים שהעולם ידע, אם אני לא טועה גם הכי מעוטר שהיה (נפטר לפני כמה שנים)
מה מיוחד בפירה המפורסם שלו? חוץ מזה שכל מסעדה שנייה עושה כמוהו?
פירה קרמי וחלק להפליא בטעם חמאתי טעים למות!
מי ששומר ורוצה פירה פרווה אז אין בעיה להשתמש בתחליפי חלב.
.
שוטפים את תפוחי האדמה ושמים בסיר עם מים קרים..
מבשלים עד שתפו״א רכים, מסננים מהמים ומקלפים. הסיבה שאנחנו רוצים לבשל עם הקליפה היא כדי שתפוחי האדמה לא יספגו מלא מים..
מועכים היוב, אם יש לכם רייסר זה הכי טוב..
מחזירים לסיר על אש נמוכה-בינונית ומוסיפים בהדרגה 250 גרם חמאה קרה בקוביות. מערבבים פנימה עד לאיחוד..
מוסיפים חלב מחומם, פלוס מינוס כוס, אם רוצים נוזלי יותר אז יותר, אם רוצים נוזלי פחות אז פחות. מערבבים עד שמעורבב.
מתבלים במלח לפי הטעם ומגישים