פאמפקין פאי

מצרכים למתכון :

פחית מחית דלעת - אפשר לחפש בגוגל איפה מוצאים
2 ביצים
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
חצי כפית גינגר טחון
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית מלח
פחית חלב מרוכז
בצק פריך
תבנית 23-24

אופן הכנה:

.

מחממים תנור ל-220 מעלות.
________________________________

.

מסדרים את התבנית עם הבצק הפריך.
________________________________

.

בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים של המלית ורק בסוף מוסיפים את החלב המרוכז.
________________________________

.

מוזגים לתבנית ומכניסים לאפייה על 220 למשך 15 דקות. מנמיכים את הטמפ׳ ל-175 מעלות ואופים לעוד 40-50 דקות או עד שהמלית נראית כמעט יציבה לחלוטין וקיסם יוצא פחות או יותר נקי (לאו דווקא יבש).
________________________________

.

נותנים לפאי להצטנן לטמפ׳ חדר ואז מכניסים למקרר לקירור.
________________________________

.

אפשר להגיש עם קצפת, לא חייב ממותקת.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר