סלמון כבוש גראוולקס

נראה מורכב אבל זה סופר פשוט.
בסה״כ מכינים תערובת של מלח עם סוכר ותבלינים ונותנים לסלמון לבלות איתה למספר ימים והופ! יש סלמון כבוש!

הנוסחה לתערובת פשוטה:
שוקלים את הסלמון
שוקלים 15% מלח ממשקל הסלמון
וגם 15% סוכר

כלומר אם הסלמון שקל 800 גרם נעשה במחשבון 800*0.15
שזה שווה 120 גרם
כלומר צריך 120 גרם סוכר וגם 120 גרם מלח.

שאר התבלינים:
שמיר ופלפל שחור
אבל אפשר לגוון.

מצרכים למתכון :

סלמון
סוכר
מלח
לתבלינים:
שמיר
פלפל שחור

אופן הכנה:

.

שוקלים את הסלמון ואת המלח והסוכר שצריך.
________________________________

.

מערבבים את המלח עם הסוכר וכל התבלינים שנרצה.
________________________________

.

פותחים ניילון נצמד, מפזרים כמחצית מהתערובת, עליה מניחים את השמיר והסלמון ומעליהם את שאר התערובת.
________________________________

.

סוגרים בניילון נצמד ואוטמים טוב טוב.
________________________________

.

מניחים בתבנית או כלי כלשהו ומעל הסלמון שמים משקולת כלשהי.
________________________________

.

מכניסים למקרר ל2-3 ימים ודואגים להפוך אותו כל יום.
________________________________

.

פורסים ונהנים!
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר