.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים הרטובים טוב טוב עם הסוכר והמלח..
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שאין קמח יבש. זה בסדר אם יש קצת גושים, הכי חשוב לא לערבב לזה את הצורה אחרת המרקם יפגע..
מכסים לרבע שעה. בנתיים מחממים שמן עמוק ל160-170 מעלות. חשוב מאוד למדוד את הטמפרטורה אחרת הסופגניות עשויות להישאר חיות בפנים..
יוצקים כדורי בלילה לתוך השמן ומטגנים למשך כ-5-8 דקות, עד שיש צבע זהוב כתום ויפה לכל סופגניה. אולי כדאי לפתוח אחת בשלב הזה ולוודא שאכן טוגנו כמו שצריך..
מסדרים בכלי הגשה ובוזקים אבקת סוכר