עוף מצופה קורנפלקס וצ׳ילי מתוק, ממש כמו סוכריות קטנות ופציחות שלא דורשות הרבה מאמץ!
.
מכינים את הבלילה. נערבב את הקמח עם הפפריקה והמלח ונמזוג מים עד קבלת מרקם סמיך, מרקם שמזכיר טחינה גולמית סמיכה..
נטבול את העוף ונעביר לקערה עם קורנפלקס שבור..
נצפה היטב. בשלב הזה תשימו לב שאפשר ממש ללחוץ את העוף לצורה עגולה..
נכניס לאיר פרייר ונטגן למשך כ-5 דקות או עד שמוכן..
נעביר לקערה, נשפוך צ׳ילי מתוק ונקפיץ לציפוי. שימו לב שאם הרוטב שלכם קר מהמקרר אז כדאי לחמם אותו מעט קודם.