.
שמים את הכרוב בקערה וממליחים מעט. מועכים עד שהכרוב מתרכך..
בקערה נפרדת שמים את כל מרכיבי הבצק, מערבבים ולשים עד שהבצק חלק וחזק. מכסים ומתפיחים לשעה-שעתיים או עד שהכפיל את עצמו..
בנתיים סוחטים את הכרוב שהפריש המון מים (שומרים את הכרוב, את המים אפשר לזרוק), ומוסיפים אליו את כל מרכיבי המילוי..
מערבבים ומוודאים שהמרקם טוב, אמור להיות יחסית רך ולא כמו קציצה. אפשר לקחת חתיכה קטנה ולבשל במיקרו כדי לטעום אם חסר תיבול..
מחלקים את הבצק ל8-10 חלקים ומרדדים..
ממלאים במילוי, סוגרים עם או בלי קיפולים ומניחים על ריבועי ניירות אפייה ומכסים לכ-20 דקות נוספות..
מרתיחים מים במחבת הפוסיבל בשביל האידוי, מכניסים את הבאנים ומאדים למשך כ-12 דקות. טיפ - כדאי לכסות את המכסה במגבת כדי שהבאנס לא ירטבו מטיפות שיטפטפו בחזרה למטה על הלחמניות. טיפ שני - בסוף האידוי תפתחו חלקית את המכסה לדקה כדי שהבאנס לא יצנחו.