ניקומן באן בשר יפני

מצרכים למתכון :

לבאן:
200 גרם קמח
110 מים חמימים
כפית שמרים יבשים
חצי כפית מלח
חצי כף סוכר
כפית אבקת אפייה
כף שמן
למילוי:
250 גרם בשר טחון
חופן גדול כרוב קצוץ (נגיד כוס)
כפית ג׳ינג׳ר מגורד
כף מיסו
כף סויה
כף קורנפלור
קצת פלפל שחור
קצת מים ומלח לפי הצורך

אופן הכנה:

.

שמים את הכרוב בקערה וממליחים מעט. מועכים עד שהכרוב מתרכך.
________________________________

.

בקערה נפרדת שמים את כל מרכיבי הבצק, מערבבים ולשים עד שהבצק חלק וחזק. מכסים ומתפיחים לשעה-שעתיים או עד שהכפיל את עצמו.
________________________________

.

בנתיים סוחטים את הכרוב שהפריש המון מים (שומרים את הכרוב, את המים אפשר לזרוק), ומוסיפים אליו את כל מרכיבי המילוי.
________________________________

.

מערבבים ומוודאים שהמרקם טוב, אמור להיות יחסית רך ולא כמו קציצה. אפשר לקחת חתיכה קטנה ולבשל במיקרו כדי לטעום אם חסר תיבול.
________________________________

.

מחלקים את הבצק ל8-10 חלקים ומרדדים.
________________________________

.

ממלאים במילוי, סוגרים עם או בלי קיפולים ומניחים על ריבועי ניירות אפייה ומכסים לכ-20 דקות נוספות.
________________________________

.

מרתיחים מים במחבת הפוסיבל בשביל האידוי, מכניסים את הבאנים ומאדים למשך כ-12 דקות. טיפ - כדאי לכסות את המכסה במגבת כדי שהבאנס לא ירטבו מטיפות שיטפטפו בחזרה למטה על הלחמניות. טיפ שני - בסוף האידוי תפתחו חלקית את המכסה לדקה כדי שהבאנס לא יצנחו.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר