נאגטס פריכים ועסיסיים שעשויים מפרגית שישר תחשבו לעצמכם למה לא הכנתם יותר?

מצרכים למתכון :

לקציצה:
חצי קילו פרגית טחונה או חזה עוף טחון
כפית מלח
חצי כפית אבקת בצל
חצי כפית אבקת שום
חצי כפית פלפל לבן
לבלילה והציפוי:
קערה עם קמח
עוד 50 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
חצי כפית מלח, אבקת בצל, אבקת שום ופלפל לבן
כפית אבקת אפייה
סודה קרה קרה לפי הצורך! (יוצא בערך כ150 מל)
שמן לטיגון

אופן הכנה:

.

אם אתם צריכים אבקת בצל ולא מוצאים אפשר לטחון ידנית בצל גבישי.
________________________________

.

מערבבים בקערה את הפרגית עם כל התבלינים ואז מקצצים לנאגטסים כאלו. מכניסים למקפיא ל-15-20 דקות או עד שהתמצקו מעט, לא צריך שיהיו קפואים לגמרי, רק קצת קשיחים.
________________________________

.

מכינים קערה עם קמח וקערה נוספת לבלילה עם כל מרכיבי הבלילה שכתובים למעלה.
________________________________

.

מצפים את הנאגטס בקמח ומנערים קמח עודף, טובלים בבלילה ומכניסים לשמן עמוק על 170-180 מעלות עד קבלת צבע זהוב ויפה! אם הנאגטס היו קפואים לגמרי תשימו לב שהם אכן מוכנים בפנים.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

2 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר