האמת שאין לי הרבה פנינות חוכמה לומר על מרק גולאש, רק שזה טעים ממש אם לא ידעתם עדיין!
יש הטעייה כזאת על גולאש שהוא תבשיל סמיך אבל ממש לאו דווקא, המאכל במקור הוא פשוט מרק.
כאילו מה זה ״פשוט מרק״ – זה טעים וממש כדאי לכם להכין!
.
מחממים סיר עם מעט שמן וצורבים את כל הבשר מכל הצדדים עד להשחמה קלה..
מוציאים את הבשר ומוסיפים בצל קצוץ, מגרדים את חתיכות הבשר שנבדקו לתחתית ומטגנים עד להזהבה (שהבצל מעט שקוף, שלא ישחים יותר מדי!).
מוסיפים את השום, טימין, עלי דפנה, פפריקה, פלפל חריף, רסק עגבניות וזרעי קימל וטיפל׳ה מערבבים ומטגנים..
מערבבים 2-3 כפות קמח בקערה עם מעט מים ומוסיפים אל הסיר, מערבבים..
מוסיפים את כל יתר הירקות ומחזירים את הבשר ולסיום מכסים במים..
מערבבים, מביאים לרתיחה קלה ומבשלים למשך שעתיים לפחות! רק בקו השעתיים הבשר מתחיל להתפרק, כלומר אם הוא עדיין מעט קשיח לכם - תבשלו עוד..
להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.