מרק אפונה קטיפתי potage st germain

מצרכים למתכון :

לציר ירקות:
בצל
סלרי
גזר
טימין
פלפל שחור
פטרוזיליה
שום
עלי דפנה
3 ליטר מים
למרק:
2 ליטר ציר
800 גרם אפונה קפואה חבילה
כרישה
תפו"א בינוני
חצי חסה
כוס שמנת לבישול
חמאה
קרוטונים
עירית לפיניש
שמנת לפיניש

אופן הכנה:

.

טיגון קל של הכרישה עם תפו"א.
________________________________

.

הוספת החסה והאפונה.
________________________________

.

טיגון זריז הוספת הציר ובישול ל-10 דקות עד שהתפוא התרכך (לחתוך קטן מראש).
________________________________

.

לטחון הכל.
________________________________

.

הוספת שמנת והגשה
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קל

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קל

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר