המק אנד צ׳יז שלי עם הקרמה מלמעלה!
ללא קמח ובשיטה כזו שממקסמת את הקרמיות בלי הגרגיריות המעצבנת שלפעמים יש למק אנד צ׳יז.
.
מרתיחים מים בסיר וממליחים כמו שצריך, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה..
במקביל מכינים את הצ׳דר בקערה ומערבבים עם הקורנפלור והתבלינים..
בקערה נפרדת מערבבים את החלב עם הביצים..
כשהפסטה מוכנה נסנן אותה ולתוך הסיר עם הפסטה נוסיף כף חמאה ואת תערובת הגבינה וגם תערובת החלב עם הביצים..
על חום בינוני נערבב, נתבל במלח לפי הטעם, עד שהכל נמס ונהיה קרמי טוב טוב..
נעביר למחבת שמתאימה לתנור, נפזר גבינה נוספת מעל (מוצרלה, טריו וכדומה) ונכניס לתנור על 200 מעלות עד שהכל נמס וקיבל צבע יפה..
מגישים ונהנים!