כנפיים קוריאניות 🔥
פריכות, דביקות, פיקנטיות ומפוצצות בטעם ממכר – זה כל מה שזה!
.
בקערה גדולה מערבבים את הכנפיים עם השום, מלח ופלפל ושמים בצד..
מערבבים את מרכיבי הרוטב יחדיו בקערה..
מוסיפים לקערת הכנפיים אבקת אפייה וקורנפלור לציפוי..
מחממים שמן עמוק ל-170 מעלות ומטגנים בנגלות טיגון ראשוני עד שהכנפיים מתחילות להזהיב קלות. כ-5 דקות. מוציאים ומסיימים לטגן את כל הכנפיים..
מחממים את השמן ל-190 מעלות ומטגנים שנית את הכנפיים עד הזהבה מלאה וקריספיות מטורפת..
מחממים את הרוטב במחבת עם מעט שמן עד המרקם הרצוי, שהוא מרקם סמיך ומעט דביק..
שמים את הכנפיים בקערה, מוזגים את הרוטב מעליהן עם שומשום ובוטנים קצוצים ומערבבים. לא כדאי להקפיץ במחבת כמו שהראתי בסרטון..
מגישים וטורפים!