כנפיים קוריאניות

כנפיים קוריאניות 🔥

פריכות, דביקות, פיקנטיות ומפוצצות בטעם ממכר – זה כל מה שזה!

מצרכים למתכון :

קילו כנפיים מופרדות
2 שיני שום כתושות
כפית אבקת אפייה
קורנפלור (לפי הצורך)
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן עמוק לטיגון
לרוטב גוצ׳וג׳אנג:
4 כפות ממרח גוצ׳וג׳אנג
4 כפות סויה
כף חומץ אורז
4 כפות דבש
2 כפיות חרדל (לא חובה)
5 שיני שום כתושות
מעט מים לדילול הרוטב
להגשה:
בוטנים קצוצים
שומשום

אופן הכנה:

.

בקערה גדולה מערבבים את הכנפיים עם השום, מלח ופלפל ושמים בצד.
________________________________

.

מערבבים את מרכיבי הרוטב יחדיו בקערה.
________________________________

.

מוסיפים לקערת הכנפיים אבקת אפייה וקורנפלור לציפוי.
________________________________

.

מחממים שמן עמוק ל-170 מעלות ומטגנים בנגלות טיגון ראשוני עד שהכנפיים מתחילות להזהיב קלות. כ-5 דקות. מוציאים ומסיימים לטגן את כל הכנפיים.
________________________________

.

מחממים את השמן ל-190 מעלות ומטגנים שנית את הכנפיים עד הזהבה מלאה וקריספיות מטורפת.
________________________________

.

מחממים את הרוטב במחבת עם מעט שמן עד המרקם הרצוי, שהוא מרקם סמיך ומעט דביק.
________________________________

.

שמים את הכנפיים בקערה, מוזגים את הרוטב מעליהן עם שומשום ובוטנים קצוצים ומערבבים. לא כדאי להקפיץ במחבת כמו שהראתי בסרטון.
________________________________

.

מגישים וטורפים!
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי בינוני

30

דקות

1 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

בינוני

30

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר