מאפה פילו וגבינה קריספי וכיפי שבתכלס ילך מעולה בכל שולחן חלבי, בסוכה או לא בסוכה!
יאללה חפרתי לכו להכין זה קל!
.
מחממים תנור ל-170 מעלות..
בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים (למעט הבצק והקישוטים כמובן). ניתן להעביר לשק זילוף אבל לא חובה..
מברישים דף פילו בחמאה מומסת ומזלפים מלית גבינות..
מגלגלים לצינור ארוך ומסדרים כשבלול בתבנית עגולה. שימו לב שאפשר גם להכין את הטירופיתה בצורה מרובעת, למרוח כ-3-5 עלי פילו בחמאה ולשים אחד על השני, לשים מילוי במרכז ואז לסגור עם עוד 3-5 דפי פילו..
מברישים הכל בחמאה מומסת, מקשטים בשומשום פרג וקצת סוכר לקרמול ומכניסים לתנור למשך 30-40 דקות..
מגישים ונהנים!