מדובר במאכל מבוסס בלילה, כמו פנקייק, שמטופל ונאפה בדרך מאוד ספציפית שמעניקה לו את המראה המטורף.
הגבעות הקריספיות שאתם רואים ונימוח שכמעט נמס בפה (לא אומר סתם!)
מי שעוקב ותיק יודע שהדאצ׳ בייבי הולך איתי אחורה ממש לתחילת יצירת התוכן שלי (הפרק השני שאי פעם פרסמתי בערך, ככה רחוק)
זה לא שאני מכין את זה כל שבוע, אבל כל פעם כשאני מכין אני מתפלא שאני לא מכין אותו יותר, עד כדי כך מדהים.
חייב בלנדר בשביל המתכון הזה
.
לוקחים מחבת שניתן להכניס לתנור, עדיפות לברזל יצוק, מכניסים לתנור ומחממים ל-220 מעלות (במרכז התנור). חשוב חשוב לתת למחבת ממש להתלהט בתנור מספיק זמן..
ממיסים 50 גרם חמאה..
מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים ומבלנדרים היטב, שיכנס אוויר!.
מוציאים את המחבת הלוהטת, מוזגים את החמאה לתוכה, מחכים שתסיים להשפריץ (המים שבה מתאדים) ואז מוזגים את כל הבלילה למרכז המחבת ומחזירים לתנור ל-15-18 דקות עד שקיבל צבע יפה!.
אתם יודעים שהוא הצליח כשהוא מתפנח בצורה פראית! וכל פעם הוא ייצא אחרת..
פיניש של אבקת סוכר מעל (חובה! אין סוכר בבלילה) סחיטה קטנה של מיץ לימון שמוסיף המון מעל הכל ואני אוהב כמובן להוסיף סירופ מייפל איכותי!