מאכל שמוכר גם כפאקורה ובעוד שמות למיניהם
אבל לא ממש משנה איך תקראו לו – זה מדהים!
לביבת בצל פריכה בקטע היסטרי,
מתובלת בקארי ותבלינים שמרימים את הטעם והריח שלה למקומות שלא ידעתם שקיימים בכלל!
.
פורסים את הבצל ושמים בקערה גדולה, לתוכה מוסיפים את כל שאר המרכיבים (התבלינים, הצ׳ילי והכוסברה), פרט לקמח והקורנפלור, ומתחילים לערבב תוך כדי לחיצה על הבצל כדי שישחרר את המיץ שלו..
מוסיפים כף קורנפלור וחצי כוס קמח בסן או קמח חומוס, מערבבים היטב וחוזרים על הפעולה..
נוסיף קורנפלור וקמח בסן כ-5-6 פעמים, עשוי להשתנות מפעם לפעם, עד שמקבלים עיסה שמחברת את הבצל והתבלינים..
בעזרת כך עושים קובבות יחסית דקות ומכניסים בזהירות לשמן עמוק על 180 מעלות למשך מספר דקות עד שהבאג׳י מקבל צבע יפה..
אפשר להגיש עם צ׳אטני כלשהו, האחד שהכנתי לעצמי היה ממש מהיר ופשוט (יש יותר טובים) שהיה גביע יוגורט עם חופן כוסברה וחופן נענע שטחנתי בבלנדר מוט..
אוכלים ונהנים!