באבקה שמרים שוקולד

אתם בטח כבר מכירים את המתכון המטורף שעשיתי פעם לבאבקה נכון? אה לא?
הוא מופיע ביוטיוב… אבל בכל אופן, הוא ארוך ולא פשוט (כן נורא טעים)
אז החלטתי הפעם לעשות אחת טעימה גם היא אבל קלה!

כל מה שאתם צריכים זה קצת רצון ומיקסר טוב!

המתכון ל-2 באבקות בגודל רגיל.

מצרכים למתכון :

500 גרם קמח לחם
200 גרם מים
50 גרם סוכר
כף שמרים יבשים
1 כפיות מלח
2 כפות שמן
ביצה + חלמון
למילוי:
מה שבא לכם, שמתי נוטלה ושוקולד בלונדי קצוץ

אופן הכנה:

.

פשוט מכניסים את כל המרכיבים לקערת המיקסר ומפעילים את הבצק.
________________________________

.

נותנים למיקסר לעבוד על מהירות נמוכה עד שהבצק מתגבש ונפרד מדפנות הקערה. אם צריך לנקות את הדפנות עם קלף בצק מדי פעם - תעשו את זה.
________________________________

.

כשהבצק חזק וחלק נשים בקערה, נכסה ונתפיח כשעה או עד שהכפיל את עצמו.
________________________________

.

נרדד למלבן גדול, נשתדל שיהיה באורך של שתי תבניות אפייה ובעובי של מקסימום חצי ס״מ. אם רוצים יותר שכבות ויותר מילוי אז לרדד דק יותר.
________________________________

.

מורחים את המילוי ואז מגלגלים לרולדה. חוצים במרכז לרוחב ואז באמצע לאורך.
________________________________

.

קולעים את הבאבקה, פשוט לקחת שתי רצועות כאלו ולכרוך אותן אחת בשניה, להשתדל שהצד הפתוח ישאר כלפי מעלה.
________________________________

.

מעבירים לתבניות מרופדות בנייר אפייה או משומנות ומכניסים לתנור על 170 מעלות ל-40 דקות או עד שהבאבקות שחומות ויפות. מי שממש רוצה להיות בטוח אפשר עם מדחום למדוד שהטמפ׳ הגיעה לסביבות ה-95 מעלות.
________________________________

.

מכינים סירופ סוכר עם כמות שווה של סוכר ומים (במשקל) ואז מורחים על העוגה כל עוד היא חמה. זה יתן לה מתיקות נוספת וגם ברק.
________________________________

.

זהו נהנים!
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

דירוג הקוראים

רמת קושי קשה

דקות

2 צפיות

0 חוות דעת

להדפיס מתכון

עוד דברים טעימים שאפשר להכין

קשה

0

רשימת פריטים

כיף לראותך! כנס/י לאתר